Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

mam w lampie ułamane jedno ucho, na stronce realoem znalazłem zestaw naprawczy

http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?model=KM81&mospid=51868&btnr=63_1092&hg=63&fg=05

mocowań do lampy, dodam że zawsze kupowałem czesci sprawdzając na tej stronce i zawsze ceny sie pokrywały,

dzis zadzwoniłem kupić taki zestaw do BMW a oni mi powiedzieli 300 zł za 1 zestaw na 1 lampe

do tej pory ceny z real oem zawsze byly identyczne, wiec to pewnie polski salon zrobil sobie taki narzut:/

czy ktoś pomoże mi sprawdzić czy da rade to kupic w tej właściwej cenie?

zwykle gdy kupowałem zestawy naprawcze to kosztowaly maks 100 zł a tutaj Polski salon wyjeżdza 300:/

Opublikowano

Kosztuje nawet więcej bez rabatów.

Jeżeli jest to tak samo zrealizowane jak np. do E39 czy E60 - nie warto, to tylko blaszka i wkręty.

Opublikowano

to normalnie jakas komedia, zadzwonilem do drugiego serwisu a tam mi powiedzieli 420 zł za 3 plastikowe uchwyty:)

tymczasem gdy kupowalem uchwyty do e87 gdzie caly worek kilku duzych mocowan na 2 lampy kosztuje 60 zł

nie mowie juz o kompletach do x5 x6 gdzie zestawy na cala lampe sa po 30-50 zł:/

z tymi uchwytami do e39 to wiem ze jest to kawałek wygietej blaszki za 60 zł:/ ale inne uchwyty czesto sa identyczne z oryginalnymi, ze nic nie widac po zamontowaniu, dlatego chcialem ori, tylko ze za tyle to na allegro mozna dostac całą lampe:/

a moze one w niemczech faktycznie kosztuja 11$ i u nas tak przycinaja?

mozliwe ze to błąd na realoem?

• 7 miesięcy temu...