Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, chciałem do mojej 316-tki założyć ringi CCFL. Ostatnio zamieniłem lampy w moim aucie na te z E36(soczewka). Chciałem zapytać czy dodanie ringów waszym zdaniem nie zeszpeci auta? Chodzi mi o tak zwany "wiejski tuning" nie mam zamiaru paść jego ofiarą. Jak dla mnie ringi w lampach to bardzo fajna (ciesząca oko rzecz) ale kieruję to zapytanie do użytkowników Bmw...co wy o tym sądzicie?
Opublikowano
moim zdaniem fajna sprawa ale zeby byl efekt musialbys zamalowac odblysnik na czarny mat ewentualnie zaslonic zeby swiecila sama soczewka bez poswiaty wokol. Bylo kilka tematow w tej sprawie. Sam mam przygotowane tak swiatla pod rongi. Wgłeb sie w temat, bo to ciekawa rzecz ,chodzi o taki sam efekt jak w black hella czyli cciemne lamy, a dodajac ringi moze byc smacznie. Tu masz przyklad mniej wiecej http://img257.imageshack.us/img257/959/dsc00191lj6va4.jpg
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.