Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam od pewnego czasu mam mały problem.Smigając moim compacikiem co jakis czas zaczyna drzec kierownic i slychac odglos tak jakby zlapanej gumy :? po paru kilometrach problem ustaje i po jakims czasie znow to samo :( Czy ktos wie co moze byc przyczyna? Z gory dziekuje za pomoc
Opublikowano
Tak jak kolega wyżej powiedział, na szarpaki skocz i zobaczysz, jak koła nie wyważone to będzie Ci telepało przy określonej prędkości (np po wyżej 100km/h) a jeśli przy różnych prędkościach, i tak jak piszesz raz telepie raz nie to może wahacz latać luźno-sworznie i tuleja przede wszystkim. Wymieniałeś albo sprawdzałeś zawieszenie, gumowo metalowe elementy w ogóle kiedyś?
Opublikowano
Wahacze czuć przy wyprzedzaniu , u mnie był wybity trzpień wahacza i jak wyprzedzałem drgało jak by miało koło urwać. Wizyta na szarpakach wszystko pokazała.