Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
A książkę serwisowa masz? To jest z Polskiego rynku czy sprowadzany? Bo grubość lakieru mam nadzieje ze mierzyles :mrgreen:

Pozdrawiam :)

http://www.mslab.com.pl

Do sprzedania:

Komplet felg z oponami zimowymi RSC - 17" Wzór Styling V Spoke 236

Nowy zestaw felg do F30 LCI 17" oponami zima i lato

Opublikowano

Tak z Polskiego ale te modele sa bezobsługowe więc książek nie ma.

Lakier oryginalny :lol:

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

nie ma nowych zdjęć :cry2: felgi/listwy :mrgreen: rozumiem, że czekasz z efektem końcowym aby zniszczyć (w pozytywnym sensie) auto Kokosa prawdziwy pojedynek E92 kontra E92 :mrgreen: :mrgreen:

jak wyniki z G-techa :?: powinnien już dotrzeć ...

jak wyniki z hamowni, zrobiłeś w końcu weryfikację serii :?:

pozdr.

było:

E87, 120d, 2004, chip: 191KM/437Nm - 2004-2007, 30 miesięcy funu z jazdy :)

E91, 320d, 2007, chip: 193KM/406Nm - 2007-2010, 30 miesięcy czołgania się z "A" do "B" :(

E90 LCI, 330d, 2010, chip: 286KM/600Nm - 2010-2013, 42 miesiące przyjemności z skromności :cool2:

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Klagosz to perfekcjonista, chce zacząć z wysokiego C w dziale Galeria ;)

pozdrawiam

Paweł

Opublikowano

:lol: :lol: :lol:

HEHE

Co do galerii to będzie ale ta wiosna na mnie tak działa że im lepsza pogoda tym więcej zajęć nie związanych z moim autem :cry: .

Na listwy czekam..., dzis właśnie zadzwonił gościu że wysłał je, więc myślę że w tym tygodniu znajdę chwilę na przełożenie ich.

Co do G-Techa mam go już ale tak jak wyżej nie mam za bardzo czasu i ciągle o nim zapominam :duh: ,

muszę wrzucić go do auta i przy okazji znalezienia kawałka prostej wypróbować.

Na hamownie się wybieram ale kiedy to jeszcze nie wiem :roll: .

Powiem wam, że jakoś straciłem zapał do modyfikacji i nie chcę na siłe czegoś robić przy e92

tym bardziej że seria w wydaniu mojego coupe z M-pakietem zupełnie mi wystarcza i to chyba cała wina tego :x .

Nic, pożyjemy zobaczymy, ale KoKoSa raczej nie zniszcze bo ostatnio szaleje z modami :mrgreen:

Podsumowójąc: w weekend postaram się zrobić sesję czarnuli :cool2:

Opublikowano

Heh, już raczej odpuszczam :wink:

Zamierzasz sam wymieniać te listwy? Ściągnięcie ich jest proste?

Do sprzedania:

Opublikowano

Nie wiem jeszcze zobaczę czy sam będę zakładał.

Facet powiedział mi że nie tyle jest to trudne co trzeba pomału i dokładnie to robić.

Dzwoniłem do niego i lusterka chyba też wezmę od niego żeby było już tak jak ma być.

Opublikowano
Nic tylko pogratulować tego w jaki sposób zafundowałeś swojemu już byłemu autu drugie wcielenie. :cool2:
Opublikowano

....Powiem wam, że jakoś straciłem zapał do modyfikacji i nie chcę na siłe czegoś robić przy e92 ....

ale serie są nudne :mrgreen:

chipa to mógłbyś jednak zrobić bez "złych" konsekwencji no i pasuje do seryjnego "M pakietu" :mrgreen: :

- dbasz o auto,

- wiesz jak jeździć dieslem,

- masz automat,

- nie wyszły do tej pory "przypadkowe" usterki znaczy, że auto masz zdrowe...

patrząc realnie w przypadu spełnienia w/w punktów nie masz szans na "zauważalnie" szybszą awarię...

pozdr.

było:

E87, 120d, 2004, chip: 191KM/437Nm - 2004-2007, 30 miesięcy funu z jazdy :)

E91, 320d, 2007, chip: 193KM/406Nm - 2007-2010, 30 miesięcy czołgania się z "A" do "B" :(

E90 LCI, 330d, 2010, chip: 286KM/600Nm - 2010-2013, 42 miesiące przyjemności z skromności :cool2:

Opublikowano
...

- dbasz o auto,

- wiesz jak jeździć dieslem,

- masz automat,

- nie wyszły do tej pory "przypadkowe" usterki znaczy, że auto masz zdrowe...

patrząc realnie w przypadu spełnienia w/w punktów nie masz szans na "zauważalnie" szybszą awarię...

Powyższe kryteria myślę że spełniam w 99% :cool2:

Auto posiadam dokładnie 4 miesiące i zrobilem 14tys.km jak na razie nic niespodziewanego mi sie nie przydażyło :8)

Co do chipa nadal się wacham, czas pokaże :wink:

Opublikowano
Sesja e92 oddali się w czasie :arrow: brak założonych listw i pogoda barowa :mrgreen:
Opublikowano

Galeria :!: :evil:

Klagosz nie wymiguj się :wink: Dawaj z obecnymi listwami, ocenimy metamorfozę :D

Do sprzedania:

Opublikowano

Uff kolego właśnie tyle co założyłem - a dokładnie godzinkę wymieniałem od 19-20 z kumplem :twisted:

Nie takie straszne to wymienianie jak mi mówili co poniektórzy :nienie:

Listwy udało mi się kupić w idealnym stanie :8) Lusterka też takie były...

Ale nie założyłem jednak tych lusterek bo jak sie okazało nie miały elektrycznego składania i ściemniania które mam w oryginalnych :duh: .

Przymierzyłem tylko jakby wyglądaly (jesli planowałbym dalsze szukanie czy są warte tej wymiany)

i stwierdziłem że lepiej wglądają te nielakierowane przy tym zestawieniu czerni co ja mam, a te M-pakietowe za bardzo się zlewają.

Jeszcze jakbym miał czarną perłe to może by to uszło, jedynie na co będę polował to może na lusterka z M3 E92.

Namiastka zmian :wink:

http://img691.imageshack.us/img691/5503/img0294wf.jpg

http://img851.imageshack.us/img851/5082/img0295u.jpg

Opublikowano
godzinkę wymieniałem od 19-20 z kumplem :twisted:

akurat... klagosz zamknął się w garażu i do wiosny nie wyłazi... takie mody kombinuje :lol: a nam tu ściemnia, że nie, że on na mody to już nie ma ochoty..., że mu wystarczy :liar:

wszystko po to, żeby przyłożyć Kokosowi... :mrgreen:

no dobra klagosz, to już wiemy co się tu święci, dawaj prawdziwe foty :!:

pozdro!

ps. listwy z tym felunkiem :cool2:

http://img408.imageshack.us/img408/6363/individualvisualizer3to.jpg

¿Te gusta conducir?

The Ultimate Driving Machine

Freude am Fahren

Opublikowano

Nie no serio nie mam takich ambicji już na mody z dnia na dzień :wink:

Kurcze a dzisiaj praca w biurze do wieczora i nie wiem czy zdąże umyć auto po wczorajszym zmianie listw do sesji :mad2:

• 5 lat później...