Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
witam! szukalem ale nie moglem znalezc wiec postanowilem ze zaloze nowy temat... pytanie mam o obc 11, czy powiniem pokazywac jakies komunikaty typu; spalona zarowka, czy brak plynow? czy tylko temperature zewnetrzna i nic wiecej? z gory dziekuje... pozdro... Edytowane przez Mariusz_E36
Opublikowano

wiec pokazywac powinien, a gdy ich nie pokazuje to co moze byc tego przyczyna? pomozcie...

że nie masz modułu check,i raczej ci nie będzie pokazywał bo nie słyszałem żeby ktoś samodzielnie podłączył ten moduł.

A little piece of heaven in my hands
Opublikowano
a co to za modul ? gdzie on jest? wyciagalem juz obc to tam jest tylko jedna kostka podpieta, jak wciskam check to wyswietla sie na[pis"check control ok"
Opublikowano

a co to za modul ? gdzie on jest? wyciagalem juz obc to tam jest tylko jedna kostka podpieta, jak wciskam check to wyswietla sie na[pis"check control ok"

ahahahaha,wypsikaj płyn do spryskiwacza to ci się pojawi pierwszy komunikat.

Nie bardzo rozumiem,skoro wcześniej ci się wyświetlały komunikaty to powinieneś wiedzieć co oznacza "check control ok".

A little piece of heaven in my hands
Opublikowano
green71 nie jestes w temacie... chodzi o to ze kiedys pojawialy sie komunikaty a teraz jak cos sie stanie to nic sie nie dzieje caly czas jest tak jakby ok, a nie jest ok bo np spali sie zarowka i nic czy tez wlasnie plynu nie ma, a powiniem pojawic sie komunikat...
Opublikowano
Z tego co wiem to jak masz moduł Check Control to wystarczy że sprawdzisz czy masz czujnik w pojemniku na płyn do spryskiwaczy.Przy chłodnicy tez ma być czujnik
http://imageshack.us/a/img850/9757/z1i.gif