Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Czy bywały w E60 kierownice ("standardowe")bez przeszycia na godzinie 11 i 1 szej??

Czy jest jakaś różnica pomiędzy kierownica przed i po lifcie?

Szukam grzanej kiery do E60 z roku2003/2004 i nie wiem czy po zdjęciach da się jakoś to rozróżnić??

Z góry dzięki za podpowiedzi.

Opublikowano
przeszycia oznaczają wersję po lifcie. Przed liftem nie było przeszyć.
Radość sprawia, że serce przyśpiesza
Opublikowano
nie, wtyki są inne. A masz przycisk z boku do podgrzewania ? Potrzebny jest jakiś sterownik do tego ? Jak to podłączasz? Pytam z ciekawości...
Opublikowano

mam seryjnie podgrzewana :D , tylko ze nie grzeje :( , elektryk stwierdzil, ze kiera do wymiany bo z reszta wszystko jest ok

obok regulacji kierownicy mam przycisk podgrzewania.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
Ta kierownica to jakiś dziwny mix, nie wygląda jak fabryczny sport, bo "rękojeść" jest wyprofilowana (ma wgłębienia) tak jak m-pakiet, a reszta od sport. Nie wiem może po lifcie były takie mixy, ale nie widziałem osobiście. Bodaj skovroon się dowiadywał o nią u sprzedawcy i powiedział ze to poliftingowa, i niby nic nie było tam majsterkowane, więc będzie pasowała.
Opublikowano
Dokładnie, dodatkowo te po lifcie mają "przecięcia", 2mm wgłębienia na godzinie 1 i 11 na kole kierownicy. Przed liftem tych przecięć nie było i po tym idzie poznać czy kierownica będzie pasowała do Twojego auta.
Opublikowano
czyli co ta z aukcji bedzie OK czy nie ?

Dopytaj dokładnie sprzedawcy, ja się opieram na info od skovroon'a bo on o nią pytał (Chciał zamontować do pre-lift), sprzedawca powiedział ze to do auta po lifcie. Dla mnie jednak to taki trochę dziwoląg i ja bym nie kupił akurat tej mimo iż by nawet pasowała, później kupujący może Ci ględzić, że masz jakąś kierę nie taką, a czemu wymieniałeś, ble ble ble. Wiesz jak jest.

Opublikowano

Wiem wiem , :)

Problem jest tylko w tym żeby dostać taką kierownicę w ładnym stanie jest naprawdę bardzo ale to bardzo ciężko :)

Zawszę można zostawić sobie starą i przy sprzedaży założyć :)

• 7 lat później...