Skocz do zawartości

Pompa Paliwa - gdzie kupić?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! gdzie mogę zakupić dobra i tanią :D pompę paliwa do e38 (730iA), na allegro nic nie znalazłem a 1400,- w serwisie to troche słono.

Dzięki i Pozdrawiam,

Arek

Opublikowano
Spytaj się "Grzesiek740-BMWKlubPolska" - on niedawno wymieniał u siebie. Na Allegro bywały jakieś podróby, ale niegodne polecenia ...

Sebastian. Dawno temu ... E34 524td.

Obecnie: E38 735iL i E46 330i SMG oraz ... Toyota Prius, Ford Probe 2.5V6 (wszystkie LPG ;) ), a także moto: Yamaha XV250 i Gilera DNA

Stronka

(Nawigacje i audio do BMW E38/39/46/53/83)

Opublikowano

Mnie do 740 V8 pompa PIERBURG ( czyli taka jak była oryginalnie) kosztowała 550 zł

a Bosch u RAdka 540V8 to koszt ok 450 zł

mi pompe przywiózł z hurtowni w Poznaniu znajomy . Zdaje sie ,ze najlepiej kupowac własnie w hurtowniach

Opublikowano

Jedz do wieliszewa /k Zegrza/ u. Modlinska 174 .

pozdrawiam

OK, dziękuję za info, zobaczę co tam mają :?:

Mnie do 740 V8 pompa PIERBURG ( czyli taka jak była oryginalnie) kosztowała 550 zł

a Bosch u RAdka 540V8 to koszt ok 450 zł

Czy RAdek to user tego forum? Ewentualnie jeżeli w Weiliszewie nic nie załatwię, to cy mógł byś mi dać namiary na twojego znajomego?

Dziękuję i Pozdrawiam,

Arek :8)

Opublikowano
Można też pompe wskrzesić, kolega magik z garażu czyni takie cuda. Ostatnio reaktywował pompe własnie z 3.0 v8 tyle że e32.
  • 6 lat później...
Opublikowano
Proponuje zajrzeć na stronę techmot(com.pl)..Mają naprawdę szeroki asortyment jeśli chodzi o pompy paliwowe..Co więcej w swoim warsztacie zajmują się też regeneracją, więc może warto się do nich wybrać i sprawdzić czy na pewno potrzebna jest Ci nowa pompa