Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!!

2 tygodnie temu kupiłem e46 w coupe i zauważyłem ze na tylnej kanapie brak "zaczepki" do pasa dla pasażera siedzącego za kierowcą. Dla dwóch pozostałych pasażerów jest wszystko na swoim miejscu. Szukałem zaczepki w tej dziurze gdzie powinno to być, opuszczałem kanapę - no nigdzie nie znalazłem. To tak w każdym modelu jest czy tylko u mnie?? Jest jakaś rada na to, rozwiązanie, da się tak zamontować teraz?? :)

kolego,nastepnym razem dodaj model auta,jakiego dotyczy watek.

Opublikowano

Może nie tyle podnieść, co dość zdecydowanie pociągnąć w kierunku przodu auta, zguba się pewnie znajdzie, sam tak schowałem zaczepkę i pas środkowy, żeby nie "dyndał" podczas jazdy :D

Pozdrawiam,

Opublikowano
próbowałem pociągnąć do przodu i do góry kanapę ale nic nie drgnęła-oczywiście z opuszczonymi oparciami. trochę zaskrzypiała i wszystko ;/ mhmm a jak jeszcze mocniej pociągnę to mogę coś urwać albo uszkodzić i w którym miejscu najlepiej złapać?? ;)