Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam mam problem z prawej stroy klocki mam zjechane do zera a z lewej prawie nie ruszone jaka moze byc przyczyna ???/ :search: :search: :search: :search: :search:
"PRZEDNI NAPĘD JEST DLA DZIEWCZYNEK"
Opublikowano
A jak było podczas hamowania - nie ściągał ? A podczas jazdy bez hamowanie - nic nie blokowało ? Na pewno na jedno z tych pytań,odpowiesz sobie - TAK. Masz już odpowiedź !!! Ogólnie,problem leży po stronie zacisków.
Opublikowano
A jak było podczas hamowania - nie ściągał ? A podczas jazdy bez hamowanie - nic nie blokowało ? Na pewno na jedno z tych pytań,odpowiesz sobie - TAK. Masz już odpowiedź !!! Ogólnie,problem leży po stronie zacisków.

no na prawa sciagalo tam gdzie starlo klocki

"PRZEDNI NAPĘD JEST DLA DZIEWCZYNEK"
Opublikowano
Czyli lewy zacisk nie działa,tak jak powinien. A jeśli bez hamowania,też blokowało prawą str.to prawy zacisk "stoi".Ogólnie zobacz do obydwu.
Opublikowano
ja miałem kieżyś wężyk zapchany i jedno koło nie hamowało też kombinowałem z zaciskami i huś z tego a wężyka pasuje nawet od golfa 3