Skocz do zawartości

ROZPÓRKA KIELICHÓW E32

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!!!!

Jako że niedawno moderator zamknął podobny stary temat, zakładam nowy. Wie ktoś gdzie można kupić rozpórkę do kielichów do M60 4.0V8? Przeryłem allegro i nic nie znalazłem. Gdyby ktoś miał namiar na sklep taki byłbym bardzo wdzięczny. Z doświadczenia wiem że bardzo fajnie jeździ się autem szczególnie jeżeli jest obniżone z twardszym niż seryjne zawieszeniem. Miałem kiedyś Hondę Preludę IIIgen (straszna gleba na czerwonych H&R-ach) i bez rozpórki w koleinach strasznie nosiło po założeniu rewelacja. Dlatego szukam do swojej E32 ale takiej estetycznej np. w chromie

Opublikowano
Witam, ostatnio szukałem i znalazłem w polskim sklepie. Nie mogę teraz znaleźć, ale postaram się na dniach. Stalowa kosztowała około 450, a alu około 650 PLN. Były produkcji niemieckiego tunera, bardzo ładne.
pozdrawiam Bartek
Opublikowano
W lecie ok,jeździ się sztywniej ale przy obecnej pogodzie musiałem ją wyciągnąć bo jeździło się jak taczkami przy takim obniżeniu jakie mam obecnie.

http://img236.imageshack.us/img236/9483/podpis1wx9.png

One heart,one beat

Moja E32 735i

Opublikowano
mam pytanie czy rozpórka ma sens w m30 przy seryjnym zawieszeniu.co mogę zyskać jakie wady i zalety.nigdy nie jeżdziłem z rozpórką
PRZEDNI NAPĘD JEST DLA DZIEWCZYNEK
Opublikowano
  • Autor
co mogę zyskać jakie wady i zalety.nigdy nie jeżdziłem z rozpórką

+ jadąc w koleinach nie prowadza tak autem

+ jest jakby to nazwać...........bardziej zwarta

+ jak ładna aluminiowa polerowana zawsze oko cieszy przy otwartej masce :D

- zimą szczególnie przy obniżonym zawieszeniu................totalna taczka...............zazwyczaj się ją zciąga.

- min 300zł w plecy :D a za nową to tak z 800zł :mad2:

P.S spać nie możesz już 1 w nocy :D :D :D

Opublikowano
  • Autor
No i pech, w mojej E32 jest webasto, które przeszkadza w założeniu rozpórki. Jakby ktoś chciał oddam po kosztach. Pozdrawiam!!!!!!