Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!!!!

Jako że niedawno moderator zamknął podobny stary temat, zakładam nowy. Wie ktoś gdzie można kupić rozpórkę do kielichów do M60 4.0V8? Przeryłem allegro i nic nie znalazłem. Gdyby ktoś miał namiar na sklep taki byłbym bardzo wdzięczny. Z doświadczenia wiem że bardzo fajnie jeździ się autem szczególnie jeżeli jest obniżone z twardszym niż seryjne zawieszeniem. Miałem kiedyś Hondę Preludę IIIgen (straszna gleba na czerwonych H&R-ach) i bez rozpórki w koleinach strasznie nosiło po założeniu rewelacja. Dlatego szukam do swojej E32 ale takiej estetycznej np. w chromie

Opublikowano
Witam, ostatnio szukałem i znalazłem w polskim sklepie. Nie mogę teraz znaleźć, ale postaram się na dniach. Stalowa kosztowała około 450, a alu około 650 PLN. Były produkcji niemieckiego tunera, bardzo ładne.
pozdrawiam Bartek
Opublikowano
W lecie ok,jeździ się sztywniej ale przy obecnej pogodzie musiałem ją wyciągnąć bo jeździło się jak taczkami przy takim obniżeniu jakie mam obecnie.

http://img236.imageshack.us/img236/9483/podpis1wx9.png

One heart,one beat

Moja E32 735i

Opublikowano
mam pytanie czy rozpórka ma sens w m30 przy seryjnym zawieszeniu.co mogę zyskać jakie wady i zalety.nigdy nie jeżdziłem z rozpórką
PRZEDNI NAPĘD JEST DLA DZIEWCZYNEK
Opublikowano
co mogę zyskać jakie wady i zalety.nigdy nie jeżdziłem z rozpórką

+ jadąc w koleinach nie prowadza tak autem

+ jest jakby to nazwać...........bardziej zwarta

+ jak ładna aluminiowa polerowana zawsze oko cieszy przy otwartej masce :D

- zimą szczególnie przy obniżonym zawieszeniu................totalna taczka...............zazwyczaj się ją zciąga.

- min 300zł w plecy :D a za nową to tak z 800zł :mad2:

P.S spać nie możesz już 1 w nocy :D :D :D