Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich zwracam się do fanów marki z prośbą o pomoc w rozwiązaniu problemu, a w zasadzie dwóch.

Pierwszy dotyczy tego że gdy zaciągne ręczny, wrzuce jedynke i delikatnie rusze kola obrócą sie pare centymetrów po czym słychać głuchy stuk następnie wrzucam wsteczny powoli ruszam to samo koła o pare centów sie obrócą i znów stuk. Druga sprawa dotyczy zawieszenia ponieważ wydaje mi sie że jakoś dziwnie tłumi wszystkie nierówności wręcz wydaje mi sie że jak na bmw to beznadziejnie wszystkie nierówności przenoszą sie na bude, niezbyt przyjemne jest pokonywanie dziur czy jakiś nierówności wydaje mi sie że w bmw tak nie powinno być dlatego jakby ktoś mógł powiedzieć co ewentualnie może być walnięte był bym bardzo wdzięczny z gory dziękuje za odpowiedzi i pozdrawiam.

Opublikowano
Dodam jeszcze jedno spostrzeżenie bo nawet dzisiaj próbowałem, jak zerwe przyczepność i pale gume to tylne koła podskakują, więc obstawiam że tylne amory do wymiany, ale pewnie w zawieszeniu coś jeszcze szwankuje.
Opublikowano
Kolego jeżeli palisz gumę to nie dziwie się że auto ci się rozsypuje. Proponuję zapisać się do lekarza bo takim postępowaniem profanujesz markę a z kierowców BMW robisz powszechne buractwo.
Opublikowano
Kolego YBSA źle mnie zrozumiałeś gumy nie pale to miało być w cudzysłowiu co to za palenie gumy w zimie jak wszędzie jest ślisko, to po pierwsze, a po drugie auto mi sie nie rozsypuje bo bardzo je szanuje to auto nigdy u mnie nie widziało odcięcia i całą zime góra 3-3,5 tys. tylko nie pisz teraz że profanuje marke bo jeżdze jak stara baba i robie buractwo z kierowców BMW ale akurat to mało mnie obchodzi bo jak sie kocha to sie dba. Pozdrawiam wielbicieli BMW.