Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Koledzy wczoraj jak zaczął się mróz odpalam auto jade kawałek i nagle zapala sie kontrolka od abs i nie gasnie.

Dzisiaj odkręcałem 2 koła przednie sprawdzalem czujniki ale na moje oko było wszystko w porzadku no moze oprocz jednego bloto sie dostalo ale nawet jak ruszalem kabelkami kontrolka nie gasnie (jak jade abs nie dziala nie odbija) Co radzicie

Opublikowano
Po co sie zastanawiac dniami co sie dzieje???mamy zime i mamy ograniczona mozliwosc!!!Na kompa!!Zaplacisz za porade ale nie masz wyboru,chyba ze masz ocieplany warsztat z kanalem.Elektronika i juz
Opublikowano

pod warunkiem że DIS podłączy się do układu ABS,

ja mam taką sytuację że kontrolka zapaliła mi się jakieś pół roku temu byłem w kilku warsztatach i żaden nie mógł podłączyć się do układu ABS.

sprawdzone zostały czujniki - są ok

wymieniłem sterownik - nie pomogło

w poniedziałek wymieniam całą pompę...

oczywiście nie życzę Ci podobnego problemu tylko znajdź kogoś kto jak nie zdiagnozuje nie skasuje Cię np na 100 PLN

>>> PRYMUS <<<

BMW Klub POLSKA

==================================

Always look on the bright side of drive & wife :)

http://img182.imageshack.us/img182/295/podpisforum3ru.jpg

Opublikowano
Kiepsko to hamowanie bez absu wygląda uu duza różnica w zime /nie mogłeś podłączyc sie do absu i w koncu jak ci sie udało??