Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam wszystkich,kolejny problem dotyczy webasto, mam pilota, po wciśnięciu on słychać w lewym nadkolu jakiś silniczek sie załącza, z tłumika pod podłogą kierowcy leci zimne powietrze, nie pachnie to jak spaliny no i po ok minucie wyłącza się zero ciepła nic zadnego efektu ,może ktoś wie gdzie zaglądnąć.dzięki
Opublikowano
Podstawa, ile masz paliwa, jaki stan aku?? Jak to będzie ok to zostaje diagnostyka bo może być sporo uszkodzone(świeca, sterownik, czujnik temp) ale może to być tylko zablokowanie webasto które się kilka razy nie odpaliło z jakiegoś powodu. Nie wiem ile w tym prawdy, ale podobno pokrętło ciepło zimno na centralnym nadmuchu musi być na max ciepło.
Opublikowano
paliwo prawie pełno ,aku...tor nowy, ale miałem parę przygód ze starym kilka razy rozładował się i wyciągałem go może przez to? a może wie ktoś które bezpieczniki są od webasto?