Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Czy e46 w kombi a e91 różnią się wielkością na korzyść nowszego modelu?

zastanawiam się nad zakupem e91, e46 miałem i znam jej wielkość, ale ciekawią mnie opinie ludzi którzy przesiedli się z e46 na e91

w grę wchodzi 320d z rocznika 2006 - 2007, robię 50 tyś rocznie i tylko trasa więc raczej tylko manual.

Opublikowano
z mojego punktu widzenia, mając e46 przez dwa lata i przesiadając sie na e91 niecale dwa miesiace temu jest to wiekszy woz w srodku. Nie jest to jakas niewiadomo jaka różnica ale zawsze cos. Na przykład kiedy ja siedze za kierownicą muszę mieć dośc daleko odsunięte siedzenie, tak że ktoś siedzący z tylu (typu czlowiek ok. 180cm wzrostu) mial problemy z nogami w e46. W e91 taki czlowiek ma juz jednak wiecej miejsca na nogi, no i ze wzgledu na to, że autko jest troszke szersze jest też troszke wiecej miejsca po bokach. Jeżeli chodzi o bagaznik to różnicy nie zauwżyłem. Jeżeli chodzi o samą wygodę to dużo wygodniej jeździ mi się tym autem niż jej poprzedniczką.