Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam! Niedawno kupiłem bmw x5 z końca 2002r. Wszystko było by ok, gdyby nie to że przy ostrzejszym ruszeniu albo zahamowaniu lub na uskokach na drodze słychać jak coś tłucze z tyłu. Teraz gdy na drogach leżą grudy ubitego śniegu jest to słyszalne niemal co chwilę. Co to może być?
Opublikowano
obstawiam bagażnik,u mnie czasami trzeba mocniej trzasnąć dolną klapą(ta z tab,rejestracyjną) i nic juz nie stuka
Opublikowano

Witam

A ja obstawiam na wybite-zerwane tuleje tylnych sanek ,są 4 sztuki koszt około 70 zł sztuka plus wymiana (dość uciążliwa)

Gdyby potwierdziły się moje przypuszczenia to służę pomocą ,sam to przerabiałem .

Pozdrawiam

Opublikowano

A ja obstawiam jeszcze za czymś innym, co prosto sprawdzić.

Rozdzielacz napędu. Przy mocny przyśpieszaniu lub hamowaniu. Jak sprawdzić: Na trzymaj samochód na hamulcu w powoli wciskaj gaz, jeśli zacznie stukać to łańcuch w rozdzielaczu napędu przeskakuje a wali bardzo głośno.

Trzy największe litery w całym uniwersum: B M W