Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich.Od pewnego czasu dzieją sie dziwne rzeczy z radiem i sterowaniem w kierownicy,a mianowicie nie zawsze działa. Na początku myślałem że to coś w kierownicy gdy przestały działać przyciski,logiczne,i tam grzebałem,ale teraz radio pada.Gdzie szukać przyczyny tych anomalii,jak wymontować radio?

Z góry dzięki za podpowiedzi.

Pozdrawiam

Opublikowano
seryjne radio BUSINESS.A więc przekręcam kluczyk radio gra,niedziałają przyciski na kierownicy,wyłączam kluczyk i przekręcam ponownie ,radio nie gra,czasem się włączy po jakimś czasie bliżej nie określonym i przyciski na kierownicy też czasem działają.Nie znalazłem w tym żadnej reguły. Aha klakson też czasem nie działa,ale co ma radio do klaksonu?
Opublikowano
seryjne radio BUSINESS.A więc przekręcam kluczyk radio gra,niedziałają przyciski na kierownicy,wyłączam kluczyk i przekręcam ponownie ,radio nie gra,czasem się włączy po jakimś czasie bliżej nie określonym i przyciski na kierownicy też czasem działają.Nie znalazłem w tym żadnej reguły. Aha klakson też czasem nie działa,ale co ma radio do klaksonu?

Myślałem że masz takie same objawy jak w moim, gdy tak to bym Ci coś pomógł ale u mnie są inne objawy. Przykro mi, może ktoś inny będzie Ci w stanie pomóc :(