Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
od jakiegoś czasu nie działa mi zerowanie a parę dni temu przestał działać prędkościomierz... rozebrałem go ale tam nic nie widać sama elektronika
Opublikowano
prędkościomierz - sprawdż kostkę przy moście z tyłu w tej pogodzie i przy naszej służbie drogowej nie trudno ją wypiąć, znajduje się z prawej strony auta, u mnie też w starej się wypięło ponadto nie działało spalanie chwilowe.
Opublikowano
dzisiaj założyłem inny zegar i cisza nie chodź.... jutro zobaczę ale raczej masz racje mogła się kostka wypiąć... a nie wiesz czemu tego zerowania nie mam licznika od kąt ją mam nie chodziło...
Opublikowano
dzięki miałeś racje to kostka była przyczyna widać ktoś już coś robił bo po trzy kabelki jeden do drugiego były przylutowane ... wstawiłem jeden i wszystko działa... wesołych świąt :D :D :D
Opublikowano
Spoko akurat ten element jakoś nie za bardzo zabezpieczony jest i często się urywa bądż wypada na przyszłość będziesz wiedział przynajmniej gdzie szukać :).
Opublikowano
U mnie też świrował licznik i ekonomizer. Pogrzebałem przy kości od mostu i juz wszystko ok.Zerowanie jeszcze nie działa :|
Opublikowano
u mnie normalnie nabija km... dzisiaj rano zerowałem jak się nagrzało w aucie to już nie mogę czy coś przy kostce za licznikiem się luzuje...