Skocz do zawartości

predkosciomierz nie działa 520i 1991r

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
od jakiegoś czasu nie działa mi zerowanie a parę dni temu przestał działać prędkościomierz... rozebrałem go ale tam nic nie widać sama elektronika
Opublikowano
prędkościomierz - sprawdż kostkę przy moście z tyłu w tej pogodzie i przy naszej służbie drogowej nie trudno ją wypiąć, znajduje się z prawej strony auta, u mnie też w starej się wypięło ponadto nie działało spalanie chwilowe.
Opublikowano
  • Autor
dzisiaj założyłem inny zegar i cisza nie chodź.... jutro zobaczę ale raczej masz racje mogła się kostka wypiąć... a nie wiesz czemu tego zerowania nie mam licznika od kąt ją mam nie chodziło...
Opublikowano
  • Autor
dzięki miałeś racje to kostka była przyczyna widać ktoś już coś robił bo po trzy kabelki jeden do drugiego były przylutowane ... wstawiłem jeden i wszystko działa... wesołych świąt :D :D :D
Opublikowano
Spoko akurat ten element jakoś nie za bardzo zabezpieczony jest i często się urywa bądż wypada na przyszłość będziesz wiedział przynajmniej gdzie szukać :).
Opublikowano
U mnie też świrował licznik i ekonomizer. Pogrzebałem przy kości od mostu i juz wszystko ok.Zerowanie jeszcze nie działa :|
Opublikowano
  • Autor
jak jest zimne auto nie jeżdżone to zeruje a jak się rozgrzeje i ciepło się zrobi to nie mogę zerować... :?
Opublikowano
Tzn u mnie jest ciągle wyzerowane tylko km nie wybija :|
Opublikowano
  • Autor
u mnie normalnie nabija km... dzisiaj rano zerowałem jak się nagrzało w aucie to już nie mogę czy coś przy kostce za licznikiem się luzuje...
Opublikowano
Mi sie zdaje ze musze wyciągnąć zegary i odwiedzić jakiegoś elektronika. . .