Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam takie szybkie pytanko na wszelaki wypadek. Mam M43b18 z 1994r. Nie jest odpowiednia temp. silnika. Pewnie termostat i chcę go teraz zamówić i aby błędu nie popełnić jak kiedyś to się pytam czy taki będzie dobry

http://moto.allegro.pl/termostat-bmw-m43-e36-e34-z3-i1355231611.html

Chodzi mi o marke czy jest dobra i czy wg jest coś lepszego. Odrazu jak się zancie to poproszę o jakieś porady na ten temat dotyczące bmw.

Pozdrawiam

DamianSiema

Opublikowano

Zacznijmy od tego że febi jest tylko pakowaczem i wcale nie oryginał bo znaczka bmw nie posiada .A vernet napewno będzie lepszy , sam zakładałem do swojej verneta 3 lata temu i nie mam żadnych problemów

Opublikowano

Chcesz powiedzieć ,że "pakowacz" Febi jest gorszy od francuskiego Verneta?.

Febi ze względu na renomę nie zapakuje syfu.

Lemforder też jest pakowaczem. ,a nawet regeneruje części i sprzedaje jako nowe(miałem styczność z tylnymi mocowaniami wahacza w Passacie.Kupiłem dwie sztuki i obydwie były innych producentów.

I to nie jest sensacja.Dostaje się zniżki za oddanie starych części (oczywiście w cywilizowanych krajach)Większość tej części to odlew aluminium,a pozostała to guma.Cześc aluminiowa pozostaje stara ,guma jest zalewana nowa.

Takie tuleje

http://allegro.pl/tuleja-tuleje-belki-tyl-passat-b5-audi-a6-superb-i1379586847.html#gallery

Opublikowano
Chcesz powiedzieć ,że "pakowacz" Febi jest gorszy od francuskiego Verneta?.

Febi ze względu na renomę nie zapakuje syfu.

Przez ostatnie parę lat trochę zajmuję naprawą samochodów i zauważyłem że produkty febiego bardzo straciły na jakości