Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Mam taką przypadłość: wsiadam rano temperatura ok -10C, odpalam i wyskakuje błąd poduszki, auto pochodzi sobie chwilkę, ja w międzyczasie odśnieżam to się troszkę rozgrzeje. Zgaszę ponownie zapalę i błędu nie ma. Zachowanie takie nie ma miejsca jak jest choćby -6C. Czyżby poduszkom od -10C było zimno i strajk mi robią :mrgreen: ??
Opublikowano
najwidoczniej zbieg okoliczności że same Się naprawiają - może sprawdź tak zapobiegawczo tylko połączenia wtyczek pod fotelami, czasami tam robi Się psikus jeżeli matę w fotelu masz OK
Ten post wyraża moją opinię w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym,ani każdym innym następującym po tym terminie.Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez podania przyczyny.
Opublikowano

u mnie to samo tylko przy -10, - 15

Jakoś się tym nie przejmuje, może na początku jak jest bardzo słaba bateria to się zaświeci, podobnie będzie pewnie będzie z ABS-em.

Skoro sama gaśnie to ja uważam, że to nic groźnego...

"Mózg jest najbardziej przecenianym z ludzkich organów."