Skocz do zawartości

m 40 93 r sedan problem z oswietleniem wnetrza

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam panowie chcialbym sie zapytac gdzie przy tylnych drzwiach po prawej stronie znajduje sie czujnik od tej zaroweczki na slupku? przestalo wlaczac sie oswietlenie kabiny gdy otwieram wlasnie tylko te drzwi moze zaroweczka spalona ale jeszcze nie zagladalem> pytam w razie gdyby okazalo sie ze zarowka ok:) czy moze byc jeszcze jakas inna przyczyna oprocz czujnika? Pozdrawiam :D
Opublikowano
jak otwieram ktorekolwiek drzwi to swiatlo jest w calej kabinie lacznie z tymi na slupkach a jak otwieram prawe tylne drzwi to ciemnosc calkowita zarowka jest ok dzis sprawdzalem
Opublikowano
Mysle ze moze nie zasniedzialy ale zaczynaja sniedziec bo zauwazylem ze raz to swiatlo zadziala a nastepnym razem juz nie :) jezeli jestem juz na temacie oswietlenia to chcialbym jeszcze zapytac o oswietlenie bagaznika tez nie dziala zarowka ok a te kable ktore ida obok silownika nie widac zeby byly gdzies przetarte... moze jest jakis bezpiecznik od oswietlenia bagaznika?
Opublikowano
Mysle ze moze nie zasniedzialy ale zaczynaja sniedziec bo zauwazylem ze raz to swiatlo zadziala a nastepnym razem juz nie :) jezeli jestem juz na temacie oswietlenia to chcialbym jeszcze zapytac o oswietlenie bagaznika tez nie dziala zarowka ok a te kable ktore ida obok silownika nie widac zeby byly gdzies przetarte... moze jest jakis bezpiecznik od oswietlenia bagaznika?

Bo nie bedzie widac ze sa przetarte ja tak mialem. Rozetnij to glowna izolacje i sprawdz kazdy przewod z osobna zwlaszcza na zgieciach. Ja mialem tak ze izolacja przewodow byla cala a w srodku zyly byly popekane.