Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
i jak rozpoznac ze dane auto ma ten system napewno?Jakies zdjecia ktos ma aby we wnetrzu poznac ze auto to ma?I jak rozpoznac w ogloszeniach na mobile.de ze jest ten system?bo niemcy pisza jakis szprechen system itd ale slow Pro logic 7 nie widze a przeciez to nazwa ogolna chyba a systemow hi fi jest kilka w e 60,pytam o to bo szukam bmki dla siebie ale nie chce popelnic tego bledu co wiekszosc tutaj ludzi ze nie ma tego systemu w aucie a zalozenie go jest trudne i kosztowne,mialem do niedawna e39 na dobrym wypasie ale tego systemu nie bylo a muza byla gorsza niz w audi a4 ojca 99r ..... :cry2: i to bez bose-)Bede wdzieczny za jakiekolwiek porady bo w tym temacie jestem konkretnie zielony ale przezorny :cool2: ps ponoc w e34 jak jest harman kardon to obok asc jest glosniczek tak?a w e60 jest tak samo? :?:
Tylko BMW !!!
Opublikowano
Ja mam u siebie ten system i w ustawieniach muzyki jest napisane pro logic 7 i można wybrać dwa jakieś tryby muzyki. Nigdzie nie ma żadnego napisu aby muc wizualnie zobaczyć czy jest ten system bynajmniej u mnie.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Wystarczy poprosić o numer nadwozia i sprawdzić wyposażenie auta np u nas na forum w odpowiednim dziale.