Skocz do zawartości

320d bicie po lewej stronie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam wczoraj pojechalem u siebie na lotnisko pojezdzic bokami :) dzis zauwazylem ze jezeli jade ok 80km/h mam straszne bicie po lewej stronie ktore czuc strasznie na kierownicy i ogolnie w calym samochodzie mozna to przerwac zwalniajac lub naciskajac pedal hamulca ;/ dodam ze pozycja kierownicy sie zmienila o ok 30 stopni w lewo co to moze byc ?? jakies pomysly ???
Opublikowano
Kurcze ja też mam podobnie. Kierownica jest skręcona w lewo a przy 80km/h cała drży
Opublikowano
Nie pogięliście tarcz hamulcowych??
Opublikowano
a może śnieg przyklejony na felgach od środka powoduje bicie...
Opublikowano
  • Autor
w poniedzialek jade do mechanika to cos napisze ja stawiam na lacznik stabilizatora lub koncowke drazka ...
Opublikowano
  • Autor
Kurcze ja też mam podobnie. Kierownica jest skręcona w lewo a przy 80km/h cała drży

a masz tez taki dziwny odglos? jak bys zlapal kapcia ?? ja wlasnie tak mam moze odpadly te ciezarki ktore sa montowane jak sie wywaza koła ;/

Opublikowano
  • Autor
wahacz do wymiany zwrotnica wypadła przez sworzeń i oderwała dolna osłonę wahacza :( masakra ... wiecej nie kupie g....a a byly to wahacze dachstein czy cos takiego ... juz zreszta zamowilem meyle :)
Opublikowano
  • Autor
wahacz do wymiany zwrotnica wypadła przez sworzeń i oderwała dolna osłonę wahacza :( masakra ... wiecej nie kupie g....a a byly to wahacze dachstein czy cos takiego ... juz zreszta zamowilem meyle :)

oki wahacz wymieniony roznica o niebo teraz sie zastanawiam czy nie wymienic odrazu drugiego ...