Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
ta jasne, stoi meksol przy tasmie produkcyjnej w usa i patrzy na jaki rynek idzie dana X5 - do Niemiec: ok, to dokrece wszystkie srubki, do Polski: nie beda dokrecone, bo szkoda czasu, do USA: who cares, nie zamontuje srubek :)

Run flats? NEIN, DANKE!

Yn0sTYR.jpg?1

Opublikowano
ta jasne, stoi meksol przy tasmie produkcyjnej w usa i patrzy na jaki rynek idzie dana X5 - do Niemiec: ok, to dokrece wszystkie srubki, do Polski: nie beda dokrecone, bo szkoda czasu, do USA: who cares, nie zamontuje srubek :)

Napisałem może.

Kiedyś tak było jak auta robili w Niemczech.

Dziwne, że bardzo dużo polskich klientów, właścicieli X5 ma problemy ze swoimi autami po 400 tyś. zł.

http://img683.imageshack.us/img683/3659/bmwx5e70lci1.jpg
Opublikowano

Panowie,ja mam auto które było przeznaczone na rynek niemiecki,i co z tego.

A zapomniałem dopisać że popękała mi lampa zewnętrzna tylna i co ciekawe od wewnątrz. :duh:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Na mój rozum to jest błąd BMW że produkują wszystkie xi w usa.Straci tylko na tym marka i renoma firmy.

Przenieść fabryki do Niemiec to jakość się poprawi :lol:

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Panowie, w moim samochodzie wychodzą kolejne problemy.Niestety Dealer nie jest w stanie sobie z nimi poradzić.Już mam dość tego auta.

Powiedzcie do kogo w BMW Polska napisać w sprawie auta.

Z chęcią napisał bym do BMW AG.

Podrzucie jakieś namiar.