Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeszcze raz ja z tym pytaniem te lampy tylko mi chodzilo o cale lampy a nie tylko szklo...

to moze tak czy te lampy beda pasowac do mojej 318is z 99r http://img09.allegroimg.pl/photos/oryginal/13/35/89/63/1335896359

i z gory sorry jesli stwarzam problemy

_______

Poprawiłem tytuł. Zapoznaj się z formatem tytułowania wątków dla tego działu! Następnym razem będzie ostrzeżenie bez skrupułów. mattiss

Opublikowano

Będą pasować ,tylko trzeba pamiętać że inne idą do coupe i compact, a inne do sedana i kombi.Różnią się kształtem kierunkowskazów.

Mam takie lampy i gdybym miał kupować drugi raz to wolałbym kupić oryginalne po 98r, białe kierunki i ewentualnie dokupić ringi.

Te lampy to chińska produkcja, są tandetne.Ringi słabo świecą, plastiki są kiepskie ,uszczelka jakby za gruba.

Ale trzeba uczciwie przyznać ,że wyglądają efektownie i po zmroku samochód zyskuje.Twój wybór, twoje pieniądze.

Aha i do oryginalnych lamp idzie H7, a tu H1.Więc dolicz do ceny 4 X H1 i 2 X żarówki do kierunków, bo tu masz białe klosze i trzeba żarówkę pomarańczową.

Opublikowano

Aha i jeszcze jedno.Tam pomiędzy ringami na dole jest taka lampka z dwoma ledami.Jak ci się spali, to nie dasz rady wymienić.U mnie jedna padła i musiałem odłączyć drugą.

Ciekawe czy w ogóle można taką dokupić, może kiedyś trzeba będzie coś robić z przodu to się wyjmie lampy i jakoś je rozmontuje (zdejmie klosze).

Opublikowano
Ja jak kupilem swoje bmw to mialem takie lampy,szczerze mowiac to za dnia mi sie nie podobaly, ale za to wieczorkiem efekcik byl :D Zmienilem na ori.Tak jak kolega powiedzial Twoje pieniadze,Twoj wybor.No i przede wszystkim kazdy ma swoj gust :mrgreen:
Opublikowano
nie chcialbym nikogo zniechecac ale jak dla mnie powiewa mega wiocha. Jak widze kogos z takimi lampami to mnie krew zalewa ze po naszych rogach jezdza takie bezguscia :mad2: , ale to tylko moje zdanie. Pozdrawiam
Opublikowano

O gustach się nie dyskutuje. :wink: Każdy założy do auta co będzie chciał.

Należy pamiętać żeby wybierać produkty dobrej jakości. Kupujac tanią chińszczyznę mozesz napotkać na problemy z trwałością uchwytów, słabą precyzją wykonania i rozbieżnością parametrów.

Przedni reflektor to bardzo ważny element. Plastikowe "szkło" może się rysować lub, tak jak to miało w Omedze B, drastycznie żółknąc i matowieć. Spotkałem się z rozpuszczonym "szkłem" od temperatury żarówki.

Jak to napisali przedmówcy. Twoje pieniądze i wydasz na co chcesz.

Pamiętaj ze jak bedziesz sprzedawał samochód potencjalny klient może tych 300-400 zł nie zauważyć a jedynie uznać ze lampy sa "słabe" i zniechęcić do dalszego oglądania auta ze względu na takie "kwiatki".

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
...ostatecznie zakupie oryginale lampy ...

dzięki bogu :cool2: , nie mogę patrzeć na to plastikowe badziewie z allegro, a tu link do mojej galerii ori lamp boscha z ringami, krzyżami i zasłoniętym odbłyśnikiem reflektorów mijania, może ci się przydać - http://forum.bmw-3city.pl/viewtopic.php?t=376&postdays=0&postorder=asc&start=105