Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Jeszcze jedno mam pytanie dzisiaj zauwazylem ze dolny waz od chlodnicy ten gruby jest zimny po nagrzaniu sie silnika czy to jest normalne zjawisko czy tez nie prosze o opinie:):):)
Opublikowano
Dopóki termostat się nie otworzy to wąż będzie zimny. W M50 dość długo to trwa , ale tak czy owak powinien być ciepły...

UWAGA!Brak dachu!

"Nie ma na świecie przyjaźni, która trwa wiecznie. Jedynym wyjątkiem jest ta, którą obdarza nas pies." /Konrad Lorenz/

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Ok sprawa zalatwiona:):):) Wymienilem termostat i po przejechaniu ok100km. kupa dymu spod maski koniec jazdy:(:( auto na hol i spowrotem do mechanika. Posrawdzeniu pompy wody okazalo sie ze jest sprawna i tu mnie krew zalala. Zadzwonil wieczorem ze poszlo nie wiem jak sie to dokladnie nazywa ale pompka wspomagajaca uklad chlodzenia tak ja sobie to przetlumaczylem. Mala rzecz elektryczna a tyle klopotu po wymanie na inna oczywiscie uzywka hula az milo. Dzieki za pomoc pozdrawiam :):):):)