Skocz do zawartości

Czym podkleić materiał podsufitki ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam,mam kolejny problem tylko tym razem kosmetyczny,problem pojawił się w sobote gdy czyściłem podsufitke i chyba ją przeczyściłem,z tyłu przy wgłębieniu odeszła mi część materiału, i tak sobie wisi opuszczona,planuje dostać się jakoś do tego i to podklejić tylko mam pytanie czym to przyklejić by nieprzesiąkło przez material?jak ktoś z was to robił to prosze o podpowiedź jak i czym to to zrobić ,chętnie posłucham wszystkich możliwych sposobów.Może wiecie gdzie coś takiego naprawiają w WAWIE lub w jej okolicach.Dziękki z góry za podpowiedźi. :doh:
Opublikowano
Zmartwie Cie troche. Sam raczej tego nie zrobisz, mojemu bratu stalo sie dokladnie to samo, po praniu odkurzaczem pioracym, probowal roznych rzeczy, ale zeby bylo to trwale i estetyczne potrzebna jest wizyta u tapicera samochodowego, bez rozebrania calej podsufitki nie rozsmarujesz dokladnie kleju, a wtedy to kiczowato wyglada, bo nie przylega rowno, a jak juz rozbierzesz, to lepiej zrobic tak jak bylo w oryginale, czyli ja podwiesic, chyba ze Ci sie poprostu rozwarstwila??
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Nie wiem gdzie i nie wiem jak opadła podsufitka ale co do kleju to albo stary dobry butapren albo specjalne kleje do tapicerek w sprayu.
..:: Burzę Mity Wyobraźni ::..