Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziś jak stałem na parkingu z zapalonym silnikiem pojawił się wykrzyknik w jakby kole zębatym na wyświetlaczu biegu (mam automata) czyli ten wykrzyknik i P - parking czyli.

Jak zgasiłem i zamknąłem alarm i znów odpaliłem to tego już nie było - ale mnie to bardzo niepokoi:(.

Czy ktoś już coś takiego miał?:)

Opublikowano
Jak jest D lub R to Bunia jedzie lekko - pod małe wzniesienie chyba nie podjedzie bo do garażu na mały podjazd nie wjechała. Ale to chyba normalne że jak puszczę hamulec to rusza.
Opublikowano

Ale..... nie mogę zatrzymać samochodu np na światłach bez szarpnięcia.

Czyli jak już się zatrzymuje to na samym końcu jak już się lekko toczy staje nagle - czyli pani prezes :) będzie miała trochę kawy na spódnicy :) i będzie musiała ją szybko zmieniać :).

I jak zmieniam trzymając hamulec z P lub N na D lub R to auto lekko przysiada - czyli widać że ciągnie - to chyba dobrze.

Opublikowano

Jak chcesz być spokojny (lub nie) :P to pojedź na kompa i pewnie coś się wyjaśni.

Ale jak samo zgasło to tragedii nie ma.