Skocz do zawartości

E38 740iA Spalanie ? Pytanie do posiadaczy :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Proszę o podanie spalania E38 740i :) Z góry dzięki za pomoc :)
Uczę się wszystkiego na temat BMW E38 :) Jeżeli zrobię jakąś pomyłkę to proszę mnie poprawić :)
Opublikowano
A jeździsz na LPG czy na PB ??
Uczę się wszystkiego na temat BMW E38 :) Jeżeli zrobię jakąś pomyłkę to proszę mnie poprawić :)
Opublikowano

Tylko na Lpg , chyba ze mi sie skonczy to wtedy na benzynie , benzyny troche mnie pali ,

raz jak jechalem z Warszawy przez srednio 250 km to w godzinach ruchu to zeszlem na paliwie do 11,4

Ale oglnie tylko lpg . :D

Opublikowano (edytowane)
11 litrów w trasie, 15 litrów w miescie BENZYNA , przy normalnej jezdzie Edytowane przez kosaaro
lepiej jeździć godzinę jak lord niż całym miesiącem jak dziad
Opublikowano
Spoko :) Ale proszę piszcie czy PB czy LPG
Opublikowano
ja mam z vanosem 99 rok i na trasie autostrada to nawet 9,5 jak jedziesz 120 potrafi spalic... ogulnie bierze 10 na trasie 15e w miescie bp gazu sie wystrzegaj... srednia mi wychodzi 13cie litrów jezdze dozyc ostro jak na 4.4 przystało..
  • 1 rok później...
Opublikowano
4.0 v8 automat, w miescie ciagnie mi 26 litrow pb, wymienilem przeplywke, na trasie sie poprawilo (spadlem z 14 do 10) w miescie nieznaczna zmiana (z 30 na 24-26)
Opublikowano
22 lpg miasto jazda normalna 14 trasa normalnie a jak szaleje no to zwysz 17, ostatnio zrobiłem 130km na benzynie wlałem za 180zł ale jazda na maksa i budzik zamykała pare razy