Skocz do zawartości

Re: 320 klosze reflektorow...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
Witam Panowie.Dzisiaj zamowilem do swojej e 36 krzyze do lamp ZKW h1+h1 czyli soczewka:) I mam pytanko co myslicie o zmianie kloszy na nowe z allegro.Producent Dj Auto :shock: Niby idealne zamienniki ale nie chce zeby to jakos lipnie wygladalo.Mysle jeszcze do tychkrzyzy ringi,a klosze chce wymienic bo te moje to masakra takie jakies malo przezroczyste i z odpryskami dziwnymi;/ Edytowane przez swayze
Opublikowano
Witam Panowie.Dzisiaj zamowilem do swojej e 36 krzyze do lamp ZKW h1+h1 czyli soczewka:) I mam pytanko co myslicie o zmianie kloszy na nowe z allegro.Producent Dj Auto :shock: Niby idealne zamienniki ale nie chce zeby to jakos lipnie wygladalo.Mysle jeszcze do tychkrzyzy ringi,a klosze chce wymienic bo te moje to masakra takie jakies malo przezroczyste i z odpryskami dziwnymi;/
Opublikowano

Ja od nich kupuje szkla do BMW i innych aut i jest ok :)

Napewnolepsze niz stare poniszczone szkla

W związku ze złym stanem zdrowia nie prowadze już napraw BMW !!!!

A i od forum zacząłem leczenie :D

Opublikowano
No mozesz teoretycznie, a w praktycze to nie da rady chyba bo zatrzasko od szkla sa tez pod lampa :) A po co cchesz sciagac same szkla?
Opublikowano

Wszystko można, kwestia kosztów. Szkła możesz przyciemnić tak samo jak szyby - piecowo. Wystarczy, że wpiszesz sobie w googla "piecowe przyciemnianie szyb" i reszt się dowiesz pisząc czy dzwoniąc. Co ważne: na piecówkę jest atest (nie jakieś tam papierki odręcznie wypisane przy foliach tylko prawdziwy atest pod dany wyrób) do którego nie przyczepią się na przeglądzie czy podczas jakiejkolwiek kontroli :D

Pozdrawiam,

Prawdziwy facet ma wał a nie przeguby :P

Gdyby bóg kochał przedni napęd, to chodzilibyśmy na rękach i jedli dupami :D

Opublikowano
Czyli moge sobie przyciemnic szkla lamp przednich piecowo i policja sie nie czepi?A co z przepuszczalnoscia strumienia swiatla??
Opublikowano
nie nie nie moj sposob to ladnie przy nie naruszeniu strumieni swiatel mijania jak i drogowych folie to mozesz na tyl zawalic a nie na przod takie moje zdanie.
Opublikowano

Swayze - folia na przód to głupota totalna :duh: Po pierwsze przy pierwszej kontroli nie masz dowodu rejestracyjnego, po drugie przepuszczalność światła zerowa. Jak już coś to tylko piec. Atest na każdy reflektor dostajesz po wykonaniu usługi i kłopot z głowy. Efekt - bezcenny :D

Pozdrawiam,

Prawdziwy facet ma wał a nie przeguby :P

Gdyby bóg kochał przedni napęd, to chodzilibyśmy na rękach i jedli dupami :D