Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Nie dawno zakupiłem bmw 320i e46

Gość powiedział ze lusterka zew. są składane ale je odłączył. Jak mam sprawdzić to. Bezpieczniki sprawdzałem są ok.

Proszę o pomoc

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Kolego jak dla nie to głupota ze tak zrobił. Gdyby nie chciał to nie mus przecież ich składać wiec po co je odłączać. Wydaje mi sie za sa uszkodzone a Tobie tak powiedział zebyś nic nie szukał. No al jesli piszesz ze bezpieczniki ok to sprawdz jeszcze ta kostne w drzwiach czy jest podłaczona.

http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=159&t=161201 Zapraszam do galerii

Sprzedam

Przekaźniki modułu komfortu do E46 3-Seria, M3, E83 X3, E52 Z8 , Z4 E85, E53 X5 E39, M5 E38 - centralny zamek, podnośniki szyb)

Zdjęcia przekaźników w galerii

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Jeśli są/były składane to na przełączniku do regulacji jest dodatkowy odpowiedni pstryczek. Jest takowy w ogóle?
Opublikowano

Jak na mój gust to gość po prostu ściemę ci sprzedał i lusterka nie są skaładane. No ale mogę się oczywiście mylić. Wydaje mi się, jeśli są składane to w samochodzie powinien być przycisk którym można je złożyć np podczas wjeżdżania do ciasnego garażu albo myjni. Przynajmniej tak miałem w audi w pasacie też tak było więc podejrzewam że tu też tak powinno być.

Oczywiście mogę się mylić.

Opublikowano
CZekamy na odpowiedz czy jest owy przycisk do skladania lusterek....:) Bo jak jest to jest pewnie cos walniete bo po co mialby ktos do odlaczac...a jak niema no to hmmm no to po prostu niema heh Pozdrawiam
Opublikowano

Owy przycisk jest ale nie działa. Też nie działa jak chce lusterka skierować w lewą stronę. Sprawdzę podłączenie

Będę pisał