Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
czy bunia e38 4,0 chodzi na gazie daje rade warto założyć
Opublikowano

Jestem tu nowy ale juz 5000km zrobilem wiec powiem ze na gazie chodzi OK naprawde zlego slowa nie moge powiedziec :)

Mam 4.0 automat 740ia i jak bym mial lac benzyne to ...

Ci co mowia ze gaz jest do zapalniczek to ...

Opublikowano
no dzięki miałem już gaz bmw ale zwykły strzelała jak ......a wymieniałem świece przewody itd a jak ze spalaniem dużo więcej spala czy nie pozdrawiam
Opublikowano
powiem ci tak: na beznyznie za duzo nie jezdze i nie sprawdzalem roznicy w spalniu w mocy nie odczuwam, w miasteczku jakim jest Sanok jazda na miejscu jako taxi spala mi jezdzac spokojnie delikatnie ok 18-20L LPG w trasie chociaz do konca nie byla to trasa jadac spokojnie 15L LPG wiec nie jest zle jak na ta mase i automat:)
Opublikowano
cieszy cieszy za łoże i zobaczymy trzeba trochę zaoszczędzić bo dzieci rosną większość km robię po mieście wiec będzie warto pozdrawiam
Opublikowano
do takiego auta to chyba jasna sprawa ze tylko sekwencja, silnik bardzo dobrze sie sprawuje na lpg, tylko nie oszczedzaj na instalce.