Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka

Przymierzam się własnie do zakupu mojego pierwszego bmw. Powiedzcie mi czy sedany mają w standardzie składane tylne fotele? interesuje mnie 320i lub 325i z 2000-2001

pzdr

Only

Opublikowano

dzięki trandolf, no to teraz potrzebuje szczęścia w szukaniu bo jak narazie z tych samochodów co znalazłem to nikt tej opcji nie wymieniał.

Cholera nie mogli rozkładanych siedzeń dać w standardzie? :(

Ja mam Galanta i ładne parę razy to mi się przydało. Własnie mam po blat do IKEA jechać, gdzie bym sobie go wsadził :(

Opublikowano
Weź pod uwagę, że nikt tego nie wymienia w opisie ponieważ bardzo wiele aut to składanie po prostu ma i wiele sprzedających myśli pewnie, że to standardowe wyposażenie. Poznasz to po dwóch uchwytach po lewej i prawej stronie widocznych po otwarciu bagażnika.
Opublikowano
W mojej e46 też to mam. Fajna sprawa, przydawało sie na narty i deski w zimie (choć pokrowiec też jest ale mały). W starej e34 nie miałem składanych foteli. Niby bagażnik wielki a jak przyszło co do czego to sie nie mieściły rzeczy :) Raczej rzadkość niestety.