Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
No u mnie kiedys jak kupilem też latała jak chciała, wymieniłem te wszystkie sworznie po dwa na stronie, zalorzylem nowe amory i jest git. Weź pod uwage amory czy masz w porządku, bo od nich też wiele zależy.
Opublikowano
A przy jezdzie na lekkin luku prz predkosci ok 100km kierownica nie drzy Ci troche bardziej???
http://img684.imageshack.us/img684/4426/c23a511dcaf4207f.jpg
Opublikowano

:) heh no nie moge co wy tu za farmazony popychacie to max ...a ani razu nikt o oponach nie napisał.

Jak 'bije' kiera to logiczne, że albo niewyważone koła ..a jak po wyważeniu dalej 'bije' kiera to opony na śmietnik.

Coś czuję że tak jak tu jeden 'as' z tego forum jeździsz na (śmiercionośnych) 12-letnich oponach i dziwisz się czemu kiera drży

W ogóle co mają do tego płyny wspomagania??? ..może płyn od spryskiwaczy też ma wpływ?? :)

Opublikowano
dobra szefie na dniach wymienie opony te co mam na ziomowki ;) a zimówki mam bez zarzutu i jak bedzie dalej rzucało to należyą sie przeprosiny :) a jak nie to ja Cie przyznam zarcje i ogłosze twoje szefostwo na całym forum:D
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
wymieniłem oponki :Di jest super ;D tzn bije kierą jak biło i nic się nie zmieniło ;) ale długo się nie nacieszyłem tym gdyż zamarzły mi zamki i ch**j! bedzie chyba stał do wiosny ;)