Skocz do zawartości

Wymiana radia, a zmieniarka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
mam stare oryginalne radio bmw z 97 roku chcialbym je wymienic na nowsze np z dozym wyswietlaczem oryginalne tylko z nowszych aut tego modelu, tylko czy zmieniarka bedzie dzialac.czy moze lepiej zalozyc radio samochodowe zwykle
Opublikowano
Zmieniarka zapewne działać będzie :D . Co do standardowego 1 DIN to odradzam. Wygląda to strasznie i potwornie szpeci Buńkę...
Tanie w utrzymaniu BMW, to BMW dobrze utrzymane!
Opublikowano
  • Członkowie klubu
Zmieniarka zapewne działać będzie :D . Co do standardowego 1 DIN to odradzam. Wygląda to strasznie i potwornie szpeci Buńkę...

Straszne jest to że ori radio gra jak"Safari"w tej klasie auta wstyd! :oops: A wymiana na Navi to nie tylko duży wyświetlacz jest jeszcze do tego cała masa osprzętu za komplet krzyczą sobie 4 koła :( i trzeba to jeszcze wszystko złożyc do kupy(przeróbka instalacji lub montaż nowej bo poprostu jej brak)jeżeli cię na to stac to proszę bardzo.Poczytaj sobie jest wiele tematów na temat ori radii i ich zmianie dużo się dowiesz opisywałem też co mam u siebie zmienione żeby grało.Ja zmieniłem swoje na cytuje "brzydkie" 1din jedynej słusznej firmy ALPINE CDA wysoka póla i cała sala zap...la. :cool2:

ec2Wze6.jpg
Opublikowano
  • Autor
dzieki koledzy za rade, poczytam jeszcze o tych radiach, ale pewnie zrobie jak tu kolega wyzej napisal.