Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Wie ktoś pod jakim numerem katalogowym zamówić maskownice która zamocowana jest pomiedzy tunelem srodkowym a podłokietnikiem-widoczna po podniesieniu podłokietnika do góry i przykrywajaca od góry maskownicę tylną.
Opublikowano

No własnie problem w tym że tej maskownicy nie ma ani na rysunku podłokietnika ani tunelu. W ASO oczywiście byłem, ale pokazali mi taki sam rysunej i zapytali którą część mają zamówić bo oni nie wiedzą. Chodzi mi dokładnie o zaslepkę zaznaczoną na zdjęciu. Jedyna nadziej w Was że ktoś to potrafi znaleść lub zobaczy u siebie jaki jest nr. katalogowy tej części.

http://www12.speedyshare.com/files/24989345/download/4672043965%20f71bbeaa16%20z%5B1%5D.jpg

Opublikowano

Tutaj masz jeszcze jeden rysunek gdzie występują części podłokietnika

http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?model=UG51&mospid=48925&btnr=51_5508&hg=51&fg=35

część nr 17 - osłona tylna

to czego szukasz moim zdaniem albo jest elementem częsci nr 17 lub jest to nazwane osłona śruby -cz. nr 20

na schemacie podłokietnika ta sama osłona występuje z nr 15

napewno część której szukasz będzie występowała w kilku kolorach zgodnych z kolorami środkowej konsoli, możesz się dogadać w ASO żeby zamówili wszystkie części które występuja na obydwu rysunkach w wersjach kolorystycznych i jak przyjdą to zapewne gdzieś ten kawałek plastiku będzie, zapłacisz za tą część którą potrzebujesz a resztę odeślą do magazynu. W sumie to ich problem aby Ci tą część znaleźli.

Opublikowano
Niestety ASO mnie olało nie maja na rysunku nie wiedzą i nie zamowią. Rozmowa była krótka. Niestety ale to nie jest część których numery mi podałes już to przeanalizowałem na wszystkie sposoby, w salonie podejrzałem w stojącym tam aucie i jest to jednolity kawałek plastiku. Może rzeczywiście spróbować zamówić maskownicę tylną i może ona składa się z dwóch części. Dzięki za poświęcony czas i pomoc.