Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam Panowie.Od dzisiaj zastanawiam sie nad zarowkami H1 Philips XtremePower czy ktos z was ma zamontowane na swiatla mijania?Szczerze powiem ze moje swiatla mijania sa slabe, WIec sie zastanawiam nad kupnem jakis lepszych zarowek.
Opublikowano
Koledze chodziło pewnie od lustro (odbłyśnik) który już się zmatowił a nie klosz, fakt to by pewnie przyniosło o wiele lepszy efekt niż wkładanie przeróżnych żarówek, jechałem dwa dni temu 550KM trzyletnią skodą roomster i chciałbym mieć taką jakość światła u siebie :roll:
Opublikowano
Philips Xtreme Vision- tak dla waszej wiadomosci zamontowalem dzisiaj takowe i jak dla mnie sa naprawde bardzo dobre.Swieca o niebo lepiej niz poprzednie zwykle tungsramy.Teraz pozostaje wymienic jeszcze tylko same szkla reflektorow i bedzie elegancko;)
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano
Wymienione szkla reflektorow + zarowki philips xtreme vision i po prostu poezja.Mam lepsze swiatla niz ojciec w passacie B6 :8)