Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
porszak :lol: też nie jest taki super-niezależny... od dawna klepią

wynalazki z vałwejem...

ja wybieram RR - wiadomo co kryje pod maską :twisted: :twisted: :twisted:

nie wiem co kryje sie pod terminem super-niezależny ale mi chodziło o fakt, iz Porsche nie nalezy do nikogo i jest firmą samodzielną . Nie nalezy myslic współpracy z uzaleznieniem :wink:

Poza tym Porsche od dawna współpracuje z roznymi firmami - łyczek historii - pomagało przy tworzeniu 500 E W124 albo Audi RS2 ...

wynalazki ...płyta podłogowa wspólna dla Cayenne i Touarega i V6 3.2 montowany w Cayenne to jeszcze nie koniec dla Porsche :wink:

Opublikowano

Frank :norty:

co jest? mam piać z zachwytu nad porszakami - nie leżą mi te auta i tyle...

924 silnik z Vw Transportera

914 jakaś tam chybryda garbusa z niewiadomo czym

teraz 2 praktycznie takie same auta produkowane pod marką

Vw i porsche....

ps. z tym silnikem Lady nie żartowałem, to fakt... oni dla wielu firm opracowują silniki...

Opublikowano
jak bym miał tyle kasy na takie fury to brałbym tylko BUgatti Veyrona bo to jest prawdziwe super auto i z jakze wielkimi tradycjami - byłem w muzeum motoryzacji w MUlhousen , kolekcja braci Schlumpf - stało tam prywatne Bugatti Ettore Bugattiego - wielkie z 1934 roku - 12,7 litra pojemnosci z 8 cylindrów ustawionych w rzedzie :modlitwa:

no a ja gdybym miał tyle kasy na takie fury... to jezdzilbym E39 M5 i K1200S :) Miał dom w Normandii i kolekcje klasyków BMW w duuuużym garażu :) I zadne Bugatti, czy Porsche nie sprawiałoby mi tyle przyjemności, ile przejażdżka rano po bułeczki i francuskie ciasteczka w M635CSi czy 3.0CSL ;)

Tak więc, każdy ma swój "patent na luksus" :cool2:

Pozdrawiam

P.S. Jak dobrze jest mieć cel w życiu, nie chłopaki ? :8)

http://no2qnos.fm.interia.pl/breit1.jpg
Opublikowano
Tez uwazam ze te "pojedynki" sa w pelni rezyserowane. Przykladem niech bedzie chociaz fakt, ze ze sa momenty filmowania na trasie z zewnatrz i z innego jadacego samochodu, czyli Clarkson nie jedzie sam.

We wczorajszym Top gear byl pojedynek czlowieka z samochodem w centrum miasta. Uwage moja skupilo to ze Jeremi wjezdzajac do centrum wykrzykiwal ze musi zrobic oplate miejska, ale nie wie gdzie to mozna zrobic. Za 5 minut pokazuja ujecie (kamera umieszczona za lada), wchodzi Clarkson i pyta "czy tu mozna zrobic oplate miejska?" :duh: