Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.W mojej siudemce na panelu klimatyzacij znajduje się auto do czego to służy?

Pozdrawiam Norbert

Opublikowano
no tak masz takie a w koleczku o toz , jak jest wlaczone to automatycznie po wykryciu smrodu na zewnatrz zamyka doplyw powietrza z zewnatrz a przechodzi na obieg wewnetrzny :P z prawej strony chlodnicy jest czujnik ( taka czarna kostka wieksza troche od paczki fajek

Inni tez dostarczaja Radość z jazdy :)

http://img222.imageshack.us/img222/4316/drivingpleasure2.jpg

Opublikowano
no tak masz takie a w koleczku o toz , jak jest wlaczone to automatycznie po wykryciu smrodu na zewnatrz zamyka doplyw powietrza z zewnatrz a przechodzi na obieg wewnetrzny :P z prawej strony chlodnicy jest czujnik ( taka czarna kostka wieksza troche od paczki fajek

Nie myl pojęć.

Auto - to opcja automatycznej regulacji temperatury i nawiewu (poprzez czujniki temp układ sprawdza temp. w różnych częściach samochodu i utrzymuje stałą temperaturę). To w kółeczku to AUC.

Opublikowano
mi chodzi o to że jak jest ustawienie na częsc ciała to tam pisze auto po srodku do czego to służy
Opublikowano

Nie myl pojęć.

Auto - to opcja automatycznej regulacji temperatury i nawiewu (poprzez czujniki temp układ sprawdza temp. w różnych częściach samochodu i utrzymuje stałą temperaturę). To w kółeczku to AUC.

OOO k...... PRZEPRASZAM dałem ciała..... :mad2:

Inni tez dostarczaja Radość z jazdy :)

http://img222.imageshack.us/img222/4316/drivingpleasure2.jpg

Opublikowano
OOO k...... PRZEPRASZAM dałem ciała..... :mad2:

Jareknes, uprzejmie prosze o zapoznanie sie z regulaminem. Na forum BKP NIE PRZEKLINAMY, nawet uzywajac wykropkowanych wuglaryzmow. Nastepnym razem dostaniesz ostrzezenie.

Byly:

E36 318is Coupe

E32 750i

E30 318i

E36 320i Touring

E34 AC Schnitzer S3(240 HP i 315 Nm)

E38 730i Indyvidual

E23 732i

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Automatyczne sterowanie klapkami nawiewów. Komp steruje kiedy ma lacieć na nogi, na szybe lub na kratki.
BMW - Like No Other