Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam mam problem.chodzi mi dokładnie o wiązke przewodów w klapie bagarznika.bo sie załamała i popekały przewody. zna ktos moze do czego słuzą poszczegulne kolory przewodów??bo centralny z kluczyka nie działa i ogrzewanie tylnej szyby nie działa, dodam ze najpierw sprawdziłem bezpieczniki i są ok. 316i sedan 93r. POZDRAWIAM!!

_______

Poprawiłem tytuł. Zapoznaj się z formatem tytułowania wątków dla tego działu. Następnym razem będzie ostrzeżenie. mattiss

Opublikowano
przeciez kazdy przwod ma okreslony kolor wystarczy zdjac ta gume izolujaca i beda wszystkie na wierzchu, a co do ogrzewania szyby to watpie by ta wiazka miala cos wspolnego, choc nie jest to niemozliwe, np jakies zwarcie.
Opublikowano
Przerabiałem to nie działał mi centralny w klapie i robił zware po rozcieciu tej czarnej izolacji kable były popszerywane na zgieciu stykały sie i bezpiecznik wypalało.Polutowałem kable na zgieciu kolorami i centralny działa :cool2: podświetlenie bagarznika i rejestracji też zaczeło działac :cool2:.To juz wiesz od czego jest ta wiazka :lol:
Opublikowano
a w jaki sposób mozna sprawdzic czy napiecie dochodzi i gdzie sie znajduje przekaznik bo jestem ciemny w tych sprawach,,, Z GÓRY DZIEKI!!
  • 2 tygodnie później...