Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
"wszędzie" to nawet łazikiem marsjańskim nie wjedziesz .... X6 to SUV czy jak go w BMW zwą SAV , a nie terenówka. Obejżyj kilka filmów na youtube jak sobie radzą X5 i X6 w terenie, oraz jak je wyciąga 20-o letnia Łada Niva
Opublikowano

jest na tyle Terenowy, ze nie ma szans zeby sie zakopał w sniegu (oczywiscie mowie tu od drogach, parkingach, jakichś podjazdach, wąskie kręte drogi alpejskie w styczniu) mówie tutaj tez o dobrych oponach zimowych, bo to co przedstawił klakson w TopGear woła o pomstę do nieba... Równiez w głebokim kopnym piasku (plaża) samochód mi się nie zakopał, wystarczy tylko odrobina praktyki i nie za ciezka noga zeby nie zaczał mielic w miejscu bo wtedy sie zakopie...

Tutaj jedno z bardziej obiektywnych porównań

range rover miał najtrudniej bo miał juz rozkopany piach, ale z drugiej strony ma najlepsze własnosci terenowe...
Opublikowano

szkoda że po roverze nie puścili X6 , ciekaw jestem dokąd by zajechał ....

Nie jestem też pewien ale prowadzenie aut przez kierowców ograniczyło się tylko do dodawania gazu, wydaje mi się że rover o wiele lepiej mógł sobie poradzić.

Opublikowano

to oczywiste ze Land rover lepiej sobie poradzi w terenie ale spojrzmy na to który samochod lepiej porusza sie na asfalcie - na jego przyspieszenie predkosc v-max spalania jak i CENĘ...

dorzucam dwa filmy pokazujace, że klakson sie bardzo mylił :)

Opublikowano
swoja droga inne filmy ukazujace x6 bezradne na sniegu na bezdrozach itp. to zwykłe błedy kierowców... wystarczy wpisac x6 takeoff i wyskoczy film pokazujacy głupote kierowcy a nie słabośc samochodu :)