Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 89
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
MrSorma mam pytanko do Ciebie .... jakie et jest tych RC-kow , oraz prosbe :) pisales ze miala dojsc mala tablica - moze sie pochwalisz jak wyglada :) i gdzie sie w nia zaopatrzyles :)

nie radze kupować BBS RC!!! maja chyba ET 20 i do 1 nie pasują! Żeby w ogóle dało się na nich jeździć wrzucił tarcze hamulcowe na tokarkę i przetoczyłem jakieś 1,8mm (przy mocowaniu felgi), tak samo zrobiłem z felgami (rotorami) tylko ze rotory o 3,2 mm i schowały się o 5mm do środka! Bez sprężyn obniżających była straszna kupa!! Gdy wlazły sprężyny auto zrobiło mi się 2 osobowe :D (chyba ze lekka kobitka jakaś siedzi z tyłu :P ) bo koła ocierają na większej (dosyć sporej) dziurze (tylko tył) jak jadę w 2 osoby, gdy jeżdżę sam jest OK przydałoby się jeszcze o 3mm je schować ale nie da rady już... wygląda super ale jazda po polskich drogach jest czasem uciążliwa. Dlatego odradzam BBS RC! Rejestracja jest u mojego znajomego, który się tym zajął, jak odbiorę, zamontuje, to wrzucę foto (myślę, że w tym tyg). To chyba tyle :)

Opublikowano
MrSorma mam pytanko do Ciebie .... jakie et jest tych RC-kow , oraz prosbe :) pisales ze miala dojsc mala tablica - moze sie pochwalisz jak wyglada :) i gdzie sie w nia zaopatrzyles :)

nie radze kupować BBS RC!!! maja chyba ET 20 i do 1 nie pasują! Żeby w ogóle dało się na nich jeździć wrzucił tarcze hamulcowe na tokarkę i przetoczyłem jakieś 1,8mm (przy mocowaniu felgi), tak samo zrobiłem z felgami (rotorami) tylko ze rotory o 3,2 mm i schowały się o 5mm do środka! Bez sprężyn obniżających była straszna kupa!! Gdy wlazły sprężyny auto zrobiło mi się 2 osobowe :D (chyba ze lekka kobitka jakaś siedzi z tyłu :P ) bo koła ocierają na większej (dosyć sporej) dziurze (tylko tył) jak jadę w 2 osoby, gdy jeżdżę sam jest OK przydałoby się jeszcze o 3mm je schować ale nie da rady już... wygląda super ale jazda po polskich drogach jest czasem uciążliwa. Dlatego odradzam BBS RC! Rejestracja jest u mojego znajomego, który się tym zajął, jak odbiorę, zamontuje, to wrzucę foto (myślę, że w tym tyg). To chyba tyle :)

dziekuje za odpowiedz :) z pewnoscia nie wrzuce tych felg do swojej buni :) czekamy na zdjecia "nowej" tablicy :wink:

• 3 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Ja kupowałem takie nerki Performance. W salonie coś koło 350 PLN.
Opublikowano
Folia 3m jest ok, ale nie ma co sie oszukiwać przy takich wyobleniach i kształtach jak nerki nie zdaje egzaminu.
Opublikowano
Owszem na fotkach wygląda super, ale na żywo nie jest już tak fajnie, szczególnie po upływie 2, 3 miesięcy. Miałem daszek w folii 3M carbon i z perspektywy czasu odradzam, folia zaczęła odłazić tam gdzie była mocno naciągnieta, kiepsko to wyglądało... dodam, że robiłem to u specjalistów z autoryzacją 3M :) kup ori BMW Performance :cool2:
  • 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam,

Wrzucam Trailer mojej ekipy NieOgarnieszCrew z Wrocławia, im więcej oglądalności i lajków na FB tym więcej sponsorów i lepsza zabawa!! Dzięki!!

Official Trailer NieOgarnieszCrew !!!

Zapraszamy na http://www.facebook.com/NieOgarnieszCom & LIKE IT!!!!!

Już w tym roku pełna produkcja ekipy ZDolnego Śląska!!