Skocz do zawartości

E32 750 i gaz zalozyc chce

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Cos niecos sie dowiedzialem na temat gazow do tego auta, i jednego jestem pewien ze trzeba znalesc dobrego fachowca, ktory to juz robil, bo spotkalem sie z tym ze auto nie jezdzi po czasie sie psuje itp. A gaz z wtryskiwaczem az malo co nie usiadlem z wrazenia kosztuje 8-9tys zlotych.

Moze ktos z was posiadaczy wlasnie 12tek na Vce wie i powie jak to jest najlepiej.

Pozdrawiam

Opublikowano
Witam!

Cos niecos sie dowiedzialem na temat gazow do tego auta, i jednego jestem pewien ze trzeba znalesc dobrego fachowca, ktory to juz robil, bo spotkalem sie z tym ze auto nie jezdzi po czasie sie psuje itp. A gaz z wtryskiwaczem az malo co nie usiadlem z wrazenia kosztuje 8-9tys zlotych.

Moze ktos z was posiadaczy wlasnie 12tek na Vce wie i powie jak to jest najlepiej.

Pozdrawiam

Ale co "...jest najlepiej"??

Ja mam gaz z silnikami krokowymi założony w Łomży na ul. Senatorskiej

Jestem zadowolony, koszt 4000 PLN

Jeśli bym wtedy wiedział, że ktoś sprawnie założy wtrysk i że będzie działać to za 9000 bym się nie zastanawiał... i dał do założenia..

Rok temu próbowałem za 12000 PLN założyć wtrysk.. i po miesięcznej męce z monterami u których cały czas samochód stał w zakładzie... (pisałem o tym na forum...) zrezygnowałem z partaczy i pojechałem do Łomży...(poleconej zresztą mi na Tym forum..) :)

Jak bym teraz spotkał zakład który już robił 750 na wtrysku i zobaczył taki wozik i pogadał z właścicielem to bym oddał swojego na montaż bez wachania.... tym bardziej, że cena spadła...

Ale juz mam gazik (i także jest miło) :)... ale wtrysk to jednak szalona różnica niż zwykły gaz.... :roll:

Zastanów się... ile będziesz jeździł tym autem... jak masz je dożywotnio to polecam inwestycje i wtrysk...

Marcin 750

Marcin

BMW Klub Polska

F25 X3 2,8iA xDrive

E91 320dA touring

E39 530dA touring

E39 530iA touring

E36 316iA m43 Compact

----------------------------------------

historia - E32 750iA (1992-2004)

Opublikowano

Ja mam zwyklom insalacje gazową za 2300PLN

Panowie robili to pierwszy raz i sprawy nie zniszczyli jednak na dzień dzisiejszy dołożył bym ten 1000PLN i założył inst sterowaną 2 kompami i z silnikami krokowymi gdysz takiej zwykłej nie da sie odpowiednio ustawić

Brumek wsysa 20l lpg na 100km Benzynki brał 15

http://img182.echo.cx/img182/3667/bmwx25qo.jpg

Sprzedaje materiał na podsufitki.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
ja mam montaż lpg i taką bm-ke zagazowaną na 2 kompach, 2 reduktorach, 2 silnikach krokowych. Montaż do takiej bm-ki kosztuje u mnie 3100 zł