Skocz do zawartości

Przerobka navi business na profesional

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam !!! Czy przekladal juz ktos navi business na profesional ? czy jesli zmieni sie monitor i czytnik to bedzie wszystko dzialac ? czy konieczne bedzie programownie. Zdania sa podzielone, jedni mowia ze bedzie dzialac od razu a inni mowia ze bedzie trzeba przeprogramowac. Jesli ktos to przerabial to prosze o podpowiedz.
Opublikowano

Witam!!!

Ja wymieniałem navi z business na professional nic nie programowałem tylko wymieniłem monitor,czytnik i kontroler oraz zrobiono mi instalacje pod wentylator.Navi mi śmiga,nie mam żadnego problemu!!!

Opublikowano

Chłopaki czy do zmiany z business na professional potrzebny jest jakiś inny i-drive?

czy moze byc ten ze starego businessa?

trafia mi sie w dobrych pieniadzach monitor + CCC od professionala i sie zastanawiam czy poza ta instalacja pod dodatkowy wentylator bedzie trzeba jeszcze cos rzeźbić.. :?: :?:

Opublikowano
jeżeli chodzi o i-drive to musiałem wymienić,gdyż nie można było wejść w niektóre funkcje!

to przed liftem były dwa rodzaje i-drive'ów?

do business inny i do professional inny?

a propo..

Wie ktoś gdzie znalesc pełną rozpiske funkcji Professionala?

Opublikowano
ja znowu slyszalem ze nie jest konieczna wymiana i-driva. A co do wentylatora to on musi chodzic na okraglo ? czy zalancza sie przy wiekszej temp ? bo zastanawiam sie czy przewod musi miec caly czas podane napiecie3 po zaplonie.
Opublikowano
ja znowu slyszalem ze nie jest konieczna wymiana i-driva. A co do wentylatora to on musi chodzic na okraglo ? czy zalancza sie przy wiekszej temp ? bo zastanawiam sie czy przewod musi miec caly czas podane napiecie3 po zaplonie.

dzwonilem do kolesia co e60tki pod wzgledem car audio/navi itd przerabia na pęczki..

NIE TRZEBA ! zmieniac I-drive przy zmianie navi z businessa na professional.

Wystarczy tylko odpowiednio przeprogramować wszystko i będzie hulać...

pewnie jakos niedlugo sie do niego wybiore to zdam relacje co i jak.