Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Moderatorzy
Opublikowano

Żeby oddać sprawiedliwość to pomysł jest nie mój tylko Bartka :cool2:

A ja jestem jedynie jego wykonawcą :wink:

Cieszę sie, że taki kącik powstał. :dance: Łatwiej o kontakt, rozwiazanie problemu, czy pochwalenie się "nową" bumką.

Ten kącik powstał raczej dla rozwiązywania problemów technicznych ze starszymi autkami. Natomiast jeśli ktoś chce się pochwalić swoim samochodem to zapraszam do działu "Galerie & Styling"... :)

Pozdrawiam

Admin

Opublikowano

Ten kącik powstał raczej dla rozwiązywania problemów technicznych ze starszymi autkami. Natomiast jeśli ktoś chce się pochwalić swoim samochodem to zapraszam do działu "Galerie & Styling"... :)

No tak! :duh: Przecież sam się chwaliłem swoim "nowym nabytkiem" w "Galerie & Styling..." :oops:

Pozdrawiam

Marcin

Opublikowano

No chwile mnie nie bylo i pojawil sie oczekiwany przez niektorych dzial na forum.Super!Przylanaczma sie do gratulacji dla Admina.

Pozdrowienia dla Wszystkich z Francji

Michal

E21

Rekin Król Szos!

Gaz do kuchenki nie do samochodu a na prąd to odkurzacz!

Opublikowano

:modlitwa: :modlitwa: Admin akbarrrrrrrrr :modlitwa: :modlitwa:

No kto mnie przebije w wazeliniarstwie :?: :twisted2: :twisted2:

(Super że jest ta rubryczka - służę dobrą radą w temacie klasycznych BMW i speców od nich z okolic Poznania).

- No, stał tutaj! Był! Patrzył na swoje paznokcie! Rozpłynął się! Nie ma go!

(Bogumił Kobiela we "Wszystko na sprzedaż". Rok później rozbił się na amen swoim białym BMW).

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

No to niech i ja się dołączę!! :clap: :clap: :clap:

Chyba juz nie masz wątpliwości Adminie, że to był dobry pomysł??

w oczekiwaniu na zerodwójkę

Pzdr

Justyna