Skocz do zawartości

bmw 320 touring

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam jestem nowy na forum i mam pytanie do uzytkownikow bmw chce zakupic bmw 320 break z 2006 ale z przebiegiem 200000km auto jest serwisowane za granica w bmw czy warto kupic takie auto ztym przebiegiem i jeszcze chodzi mi o wercje 530d tez z takim samym przebiegiem prosze o rade :idea:
Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
Sądzę, że piszesz o dieslu a to normalny przebieg jak na ten rocznik. Jeżeli wolisz kupisz z przebiegiem, licznikowym, 135000km to możesz ale realnie będzie ponad 200... Jak auto serwisowane to kupuj.
Krzysztof
Opublikowano
......jeżeli przebieg realny to jak na silnik diesla to przy tym przebiegu jest to ledwie "dotarcie" :cool2:
(*pozdrawiam*)
Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
......jeżeli przebieg realny to jak na silnik diesla to przy tym przebiegu jest to ledwie "dotarcie" :cool2:

Tak to było z silnikami wolnossącymi gdy z 2 litrów było 80 KM. Teraz niestety już tak nie jest, ale jedna czy dwie stówki powinien jeszcze wytrzymać - mam na myśli układ tłokowo - korbowy, bo reszta to niestety loteria.

Opublikowano
  • Autor
Czy czeka mnie jakisaly remoncik czy wymiana czesci przy takim przebiegu ?
Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze

Pytanie jest z typu czy tegoroczna zima będzie mroźna czy ciepła. Bez szczegółowej weryfikacji silnika i znajomości dotychczasowej historii serwisowej nikt nie postawi diagnozy, a i wtedy będzie z wieloma warunkami.

Opublikowano
  • Autor

Pytanie jest z typu czy tegoroczna zima będzie mroźna czy ciepła. Bez szczegółowej weryfikacji silnika i znajomości dotychczasowej historii serwisowej nikt nie postawi diagnozy, a i wtedy będzie z wieloma warunkami.

autko jest do kupienia za granica o jest serwisowanie nie bedzie uzywane w polsce bo tez mieszkam za granica

Opublikowano
  • Autor
a jak sprawdzic czy turbo dziala dobrze