Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam,

Mam takie pytanie mam zamiar przyciemnic szyby w swojej beemce i chce takze przyciemnic tylnia szybe i bede uzywal folii przyciemniajacej ale wlasnie nie wiem jak zrobic z tylnia szyba bo slyszalem ze moze sie topic na tych drucikach co ogrzewa tylnia szybe i nie wiem czy warto przyciemniac tylnia szybe a same boczne jak przyciemnie to moze to troszke glupiio wyglad...jak mozecie to pomozcie i wyrazcie swoja opinie z gory dzieki!!!

Opublikowano

Też chcę przyciemnić ale... wolę to zlecić profesjonalistą bo wiem ze sam bym nie dał rady ;)

tył na maksa a przód tak ok 30% bo chyba tyle jest dozwolone! ;)

Opublikowano
nic sie nie topi na tylnej szybie :) jesli chcesz moge zapodac foto mialem przyciemnione w e34. z tym ze bylo to przyciemniane profesjonalnie (co za tym idzie dobra folia) niewiem jak to sie ma do tych folii dostepnych w sklepach "tuningowych" czy aby napewno nie bedzie sie topilo. pozdro
Opublikowano
Ja na Twoim miejscu zleciłbym to osobą którym sie tym zajmują... Koszt nie jest duży i masz gwarancje. Mam przyciemniony cały tył na maksa i nic sie nie dzieje :D z resztą przednie tez miałem na maksa ale niestety prawo nie kazało hehe a wygląd był kozacki :8)
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Witam koledzy po ratujcie mnie.Chce w swojej 7 E32 przyciemnic szyby i sie zastanawiam czy wszystkie czy sam tył i czy wszystkie można do jakiej przepuszczalnośći pozdrawiam
Opublikowano

Przenia szyba musi miec przepuszczalnosc 75%, a szyby boczne ( czyli twoja i pasazera) 70%, wszystko za przednimi fotelami mozesz nawet sobie farba na czarno pedzlem zamalować.

Rozporzadzenie w sprawie warunkow tech poj.i przyczepy przeznaczonej do jej laczenia z tym pojazdem. Rozdział1 Warunki ogolne, ustpe 8. pkt 5

hej :mrgreen: