Skocz do zawartości

Ogrzewanie przedniej szyby

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam serdecznie,mam pytanko-ja włączam nawiew na przednia szybę i daje maksymalnie zimne powietrze to na szybę leci mi ciepło,czy macie tak samo czy u mnie coś jest nie tak,a nie dawno ściągałem licznik i te plastiki wszystkie nad pedałami czy jest tam jakaś możliwość cos poprzestawiać,wcześniej tego nie miałem i było normalnie.Pozdrawiam serdecznie
Opublikowano
też tak miałem... to wina Elektrozaworu, znajduję się pod maska na pod szybiu od strony kierowcy.
BMW E91 ( 16.01.2008 ); N43B20 A
Opublikowano
  • Autor
Słuchaj a jest możliwość tego naprawienia czy trzeba zakupić nowy i jaka cena.Pozdrawiam
Opublikowano

Kiedyś obiło mi się, że o uszy że jakiś dobry mechanik powinien naprawić-ale nie gwarantuję! ;)

Kupić można ale to tylko w serwisie.. Nie wiem jaka cena, bo serwis w ogóle mnie nie interesował ;)

Ja kupiłem używkę za 60zł i wymieniłem sam, to raptem 3. śrubki i 2. kostki do połączenia. ;)

Teraz działa wszystko jak należy... ;)

Opublikowano
  • Autor
Byku Hej,coś pokombinuje jutro jak się nie uda to trzeba kupić,Pozdrawiam serdecznie i dziękuje za pomoc.
Opublikowano
z tego co pamiętam to są już zestawy naprawcze do elektrozaworów.Lepiej regenerować jak kupić używke bo z tą nigdy nie wiadomo
Opublikowano
O..nawet nic nie wiedziałem o zestawach naprawczych.. Dzięki za info! ;)