Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Trzeba wyciagnac panel klimatyzacji (siedzi na zatrzaskach) a potem odkrecic radio. Wszystko o tym temacie juz bylo, trzeba poszukać.
Opublikowano

Chciałem poszukać, ale wyszukiwarka mi nie działa cały czas wyskakuje jakiś błąd.

Piszesz że panel klimy jest na zatrzaskach, jeszcze tylko mi powiedz czy podważać z góry i z dołu czy z lewej i z prawej??

Opublikowano
Nie mam czasu teraz szukac (są nawet fotki )ale w skrócie to wystarczy od góry panela klimy włożyc plastik w rodzaju karty bankomatowej (zagiety) i podwazyc, reszta jest prosta.
  • 6 lat później...
Opublikowano
Wybaczcie za odgrzewanie kotleta ale za cholere nie da sie u mnie wyjąć radia. Podważam z każdej strony panel klimatyzacji i ani drgnie a na filmikach idzie gładko wszystkim. Walcze z tym od tygodni, duzo nie brakuje bym popsuł ten panel, już troche popsułem bo ciężko wcisnąć grzanie szyby. Jakiś inny sposob jest na to?